8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde İKÜ’lü Öğrencilerin Ellerinden, Anlamlı Mesajlar…

İstanbul Kültür Üniversitesi, Kadın ve Sosyal Araştırmalar Birimi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlediği “Resmini çiz, hikâyeni anlat!” etkinliği tamamlandı ve İKÜ’lü öğrencilerin kadınlara ve dünyaya mesajlarıyla anlamlı tablolar oluştu!

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Kadın ve Sosyal Araştırmalar Birimi (İKÜ-KAD) önderliğinde, birime bağlı olarak kurulan Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Kulübü ve STF Sanat Yönetimi Bölümü’nün desteği ile düzenlenen “8 Mart Dünya Kadınlar Günü “Resmini çiz, hikâyeni anlat!” etkinliği sona erdi. Çok sayıda öğrencinin katıldığı etkinlikte, tuvaller üzerine yazılan yazılar ve çizilen resimlerle kadınlara, dolayısıyla dünyaya mesajların yer aldığı tablolar oluştu. Söz konusu tablolar, ilerleyen tarihlerde İKÜ bünyesinde gerçekleşecek çeşitli etkinliklerde sergilenecek.

2018-03-13 11:24:27