Ön Değerlendirme Formları

İstanbul Kültür Üniversitesi Fen - Edebiyat Fakültesi (Matematik -  Bilgisayar Bölümü), İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (Uluslararası Ticaret Bölümü ve İşletme Bölümü), Mimarlık Fakültesi (İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü) ve İşletmecilik  Meslek Yüksekokulu (Dış Ticaret Programı ve Grafik Tasarımı Programı),   alınacak (Araştırma Görevlisi) akademik kadro ilanına yönelik "Ön Değerlendirme Sonuçları" açıklandı.

Matematik -  Bilgisayar Bölümü akademik kadro ilanının ön değerlendirme sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

İşletme Bölümü akademik kadro ilanının ön değerlendirme sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Uluslararası Ticaret Bölümü akademik kadro ilanının ön değerlendirme sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü akademik kadro ilanının ön değerlendirme sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Dış Ticaret Programı akademik kadro ilanının ön değerlendirme sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Grafik Tasarımı Programı akademik kadro ilanının ön değerlendirme sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz.

2018-03-13 14:23:57